Τοποθεσία

 

Map

Google Place: 40.5089466,22.9262546
Συντεταγμένες: 40°30'32.2"N 22°55'34.5"E

Το ξενοδοχείο Avrahotel Thessaloniki προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον, κατάλληλο τόσο για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες, όσο και για τους επισκέπτες αναψυχής. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες καθώς απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, 5 λεπτά από το αεροδρόμιο και 10΄ από μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι συντεταγμένες του ξενοδοχείου απευθείας από τους Χάρτες Google είναι: N: 40.509553, E: 22.925999

Διεύθυνση: Αμπελοκήπων 2, ΤΚ: 57019

Με αυτοκίνητο:

Όταν φθάσετε στη Θεσ/νίκη, ακολουθείτε την κατεύθυνση που οδηγεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», είτε πηγαίνετε μέσω περιφερειακής οδού, είτε πηγαίνετε μέσα από την πόλη. Στη διασταύρωση του αεροδρομίου ακολουθείτε τη διαδρομή με κατεύθυνση προς Περαία (η ταμπέλα γράφει Μηχανιώνα που είναι μετά την Περαία). Όταν φθάσετε στην Περαία, στα δεύτερα, φανάρια (στα GOODΥ'S) στρίβουμε δεξιά με κατεύθυνση προς τη θάλασσα, ακολουθούμε τον δρόμο μέχρι κάτω και στο τέλος του συναντούμε το ξενοδοχείο.

Από το αεροδρόμιο:

Με αυτοκίνητο: αφήνετε το αεροδρόμιο και στη διασταύρωση, στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε την διαδρομή προς Μηχανιώνα. Ο πρώτος οικισμός που συναντούμε είναι η Περαία. Μόλις μπείτε στην Περαία στα δεύτερα φανάρια (στα GOODΥ'S), στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε το δρόμο μέχρι το τέλος του όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Με Ταξί:

Υπάρχει μια σειρά ταξί ακριβώς δίπλα στην αίθουσα αφίξεων στο αεροδρόμιο, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα μία ανά πάσα στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Ο ναύλος είναι περίπου 23-25 ευρώ (απλή διαδρομή). Είναι πιο βολικό από την κράτηση ταξί πριν από την άφιξη, μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερη από την κανονική χρέωση λόγω καθυστέρησης πτήσης ή καθυστέρησης που προκαλείται από αξίωση αποσκευών ή / και απώλεια κ.λπ.

Με Λεωφορείο:

Απαιτούνται συνολικά δύο λεωφορεία για να φτάσετε στο ξενοδοχείο. Πάρτε το λεωφορείο 79 από το αεροδρόμιο και κατεβείτε στον τερματικό σταθμό του IKEA. Από εκεί, πάρτε το λεωφορείο Νο 72 και ακολουθήστε τις οδηγίες (όπως γράφτηκε παραπάνω).

Σας ενημερώνουμε ότι το X1 (Express Line) καθώς και το N1 (Night Line), που αναχωρούν από το αεροδρόμιο και κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης, ΔΕΝ σταματούν στον τερματικό σταθμό του IKEA και πρέπει να φτάσετε σε στάση λεωφορείου, πολύ μετά το τερματικό, διασχίστε το δρόμο και πάρτε από την αντίθετη λωρίδα, είτε το λεωφορείο Νο3 είτε το Νο2 ή το Νο8, για να επιστρέψετε στον τερματικό σταθμό του IKEA.

Συμβουλή!: Αγοράστε ένα εισιτήριο δύο διαδρομών από οποιοδήποτε κατάστημα ή περίπτερο (περίπτερο) και χρησιμοποιήστε το και στα δύο λεωφορεία. Είναι φθηνότερο (1,20 € / άτομο) και σας εξοικονομεί χρόνο από την έκδοση ενός δεύτερου.

Υπάρχουν μηχανήματα εισιτηρίων εγκατεστημένα σε λεωφορεία, αλλά λάβετε υπόψη ότι πρέπει να αγοράσετε μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε διαδρομή και τα μηχανήματα εισιτηρίων δεν δίνουν ρέστα!

Από Σιδηροδρομικό Σταθμό:

Παίρνετε το λεωφορείο Νο 2, ή το 3 μέχρι το τέλος της διαδρομής τους στο ΙΚΕΑ. Είναι προτιμότερο να πάρετε το 2 γιατί κάνει μικρότερη διαδρομή. Στο ΙΚΕΑ αλλάζετε λεωφορείο και παίρνετε το Νο 72 που πάει στην Περαία. Όταν το λεωφορείο φθάνει στην Περαία, στα δεύτερα φανάρια στρίβει δεξιά (στα Goody's) και πάει προς την παραλία. Ετοιμαστείτε για αποβίβαση από το λεωφορείο, γιατί όταν στρίψει θα σταματήσει σε μία στάση (που ονομάζεται "Στάση Παραλία", όπου υπάρχει μία μικρή εκκλησία. Όταν κατεβείτε από το λεωφορείο, προχωρήστε λίγο προς τα πίσω και στρίψτε προς την παραλία. Στην ευθεία στα αριστερά σας, θα συναντήσετε το ξενοδοχείο μας.

Τηλέφωνο Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού: +30 231 0517517

Από το λιμάνι:

Βγαίνετε από την έξοδο του λιμανιού και κατευθύνεστε προς την οδό Μητροπόλεως, από όπου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο Νο 3 για ΙΚΕΑ και μετά το Νο 72 για Μηχανιώνα (βλέπε οδηγίες για λεωφορεία από τον σταθμό των τρένων).

Από το ΚΤΕΛ:

Από το σταθμό των ΚΤΕΛ παίρνετε το λεωφορείο Νο 8 ή το Νο2 και κατεβαίνετε στο ΙΚΕΑ. Από εκεί παίρνετε το Νο 72 και ακολουθείτε τις οδηγίες πως να έρθετε με λεωφορείο έως το ξενοδοχείο μας.

Τηλέφωνο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: +30 231 0516104

 

Amea
Μέγεθος κειμένου
Κανονικό μέγεθος Μεσαίο μέγεθος Μεγάλο μέγεθος


Αποχρώσεις
Απόχρωση του γκρι Κανονική απόχρωση


Αντίθεση
Προεπιλογή Μαύρο - Άσπρο Κίτρινο - Μαύρο Μπλε - Κίτρινο


Κείμενο σε ομιλία