Κρατήσεις

Best Rate Guarantee

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής

Σας προσφέρουμε την χαμηλότερη τιμή και το εγγυόμαστε με την ‘’Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής’’. Μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι έχετε τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές όταν κάνετε μια κράτηση μέσα από το επίσημο κανάλι κρατήσεων του ξενοδοχείου μας ... διαφορετικά αν βρείτε μια τυχόν χαμηλότερη τιμή θα μειώσουμε την τιμή μας στην χαμηλότερη τιμή και θα λάβετε επιπλέον 10% έκπτωση.

  1. Κάντε  μια επιβεβαιωμένη κράτηση μέσα από το επίσημο κανάλι κρατήσεων του ξενοδοχείου μας είτε απευθείας στο ξενοδοχείο μας.
  2. Αν βρείτε μια τυχόν χαμηλότερη τιμή μέσα σε 24 ώρες μετά την πραγματοποίηση της κράτησής σας και μόλις ελέγξουμε την αίτησή σας, θα μειώσουμε την τιμή μας στην χαμηλότερη τιμή και θα λάβετε επιπλέον 10% έκπτωση στην τιμή του δωματίου για κάθε νύχτα της διαμονής σας. Απλά στείλτε μας ένα αντίγραφο από την ιστοσελίδα με την καλύτερη προσφορά και τον αριθμό επιβεβαίωσης της κράτησής σας. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε που έχετε βρει την καλύτερη προσφορά με πλήρη τα στοιχεία κράτησης. Εντός μιας εργάσιμης ημέρας θα ελένξουμε τα πάντα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Όροι και προυποθέσεις:

  • Η «Σύγκριτική Ισοτιμία» πρέπει να είναι για τον ίδιο τύπο δωματίου και ημερομηνίες κράτησης. Θα πρέπει επίσης να ισχύουν ίδιοι όροι πολιτικής ακύρωσης και προϋποθέσεων που διέπουν τις τιμές. Η Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής δεν ισχύει για τις υπάρχουσες κρατήσεις.
  • Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε τη διαμονή σας στο Avra Hotel στην Περαία Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας ότι πληρώσατε βάσει της καλύτερης διαθέσιμης τιμής για του δωματίου σας.


 

 
Amea
Μέγεθος κειμένου
Κανονικό μέγεθος Μεσαίο μέγεθος Μεγάλο μέγεθος


Αποχρώσεις
Απόχρωση του γκρι Κανονική απόχρωση


Αντίθεση
Προεπιλογή Μαύρο - Άσπρο Κίτρινο - Μαύρο Μπλε - Κίτρινο


Κείμενο σε ομιλία