Αθλητικές δραστηριότητες

Κράτα τη καλή φυσική σου κατάσταση και στις διακοπές στην Περαία!

Κράτηση online

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Για όλους εσάς, που κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, θέλετε να συνεχίσετε την αθλητική σας δραστηριότητα, υπάρχουν στην περιοχή μας, διάφορες επιλογές, που θα σας κρατήσουν σε φόρμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών! 

New life H&B center, Ρωμανού 32, Περαία.


Συνδυαστε διακοπές με ευεξία, σε ένα γυμναστήριο και κέντρο αισθητικής, που σου παρέχει τα πάντα: Γυμναστική με βάρη, τμήματα aerobic, pilates, yoga, real rider, park gym, personal training . Επίσης ένας υπερσύγχρονος χώρος αισθητικής σας περιμένει για μασάζ, σάουνα, περιποίηση προσώπου και σώματος, αδυνάτισμα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως επίσης και Lifting χωρίς νυστέρι με 1 συνεδρία και γυρίστε το ρολόι 10 χρόνια πίσω με το νέο πρωτοποριακό, μη επεμβατικό lifting με υπερήχους: HIFU face. Μία μόνο συνέδρια είναι αρκετή! Ο υπέροχος αυτός χώρος ομορφιάς βρίσκεται δύο οικοδομικά τετράγωνα από το ξενοδοχείο. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μας για να κλείσετε ραντεβού. 

Salonica Tennis Club 

Τα τελευταία 10 χρόνια, το Salonica Tennis Club διοργάνωσε αλλα και φιλοξένησε ένα ευρύ φάσμα τουρνουά και αγωνιστικά γεγονότα, όπως τουρνουά μελών, ανοιχτά τουρνουά καθώς και εθνικά και διεθνή αγωνιστικά τουρνουά υπό την επίβλεψη και υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τένις. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε 8 γήπεδα. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.salonicatennis.gr

Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας


Το Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας είναι το μεγαλύτερο εθνικό αθλητικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας. Η κατασκευή του άρχισε το 1980 και μέχρι και σήμερα συνεχώς επεκτείνεται με καινούριες κτιριακές εγκαταστάσεις. Στα 24 χρόνια λειτουργίας του το γυμναστήριο έχει φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις, εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, τένις, πάλης, άρσης βαρών, ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, τραμπολίνο, αεροβικής γυμναστικής, ακροβατικής γυμναστικής, πρωταθλήματα των ενόπλων δυνάμεων, πρωταθλήματα εργαζομένων, διάφορα σεμινάρια, σχολές προπονητών μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και το ξενοδοχείο μας παρέχει ειδικές τιμές για τη φιλοξενία των συλλόγων και των οικογενειών τους.

Amea
Μέγεθος κειμένου
Κανονικό μέγεθος Μεσαίο μέγεθος Μεγάλο μέγεθος


Αποχρώσεις
Απόχρωση του γκρι Κανονική απόχρωση


Αντίθεση
Προεπιλογή Μαύρο - Άσπρο Κίτρινο - Μαύρο Μπλε - Κίτρινο


Κείμενο σε ομιλία